View Single Post
Old 07-14-2007, 14:08
Brown Brown is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
Semmi értelme nincs más féle tekerccsel kezdeni az írást. Ennek már van előnye a védelem alatt-->gyorsabbb képzés. (bányászat vagy mezőtekinek nincs sok előnye)
Aztán 3. nap akár el is adhatjuk a piacon ha annyira nem kell, aztán veszünk olyat, amit akarunk

Több lakiteki az elején valóban nagyobb népesség, a nagyobb népesség pedig több képezhető katona. Tehát ezt mérlegelve valóban jó lehet, akár már az elején is.

DE...

Ha van 200 varázslóm és én a lakitekit erősítem, ettől még a varik ereje nem nő, max többet képezhetek belőlük, de egy kezdőnek és friss országának 10 templomot megtölteni is már idő.

Ha azonban a vari, hadi vagy tolitekit erősítem, akkor máris érezhető áldásos hatásuk amit az adott egységre kifejtenek.

Persze fontos, hogy amíg csak 10 tolink van, ne írjuk és maxoljuk a tolitekit és hasonló társait. Ezeket a tekercseket akkor érdemes írni/venni, ha egy kicsit több van már az adott egységből.

Ilyen és hasonló szempontokat mérlegelve a lakiteki joggal elsődleges!

A javaslatom a kezdőknek mégis az volna, hogy a játék elején válasszuk ki az országunk profiljához leginkább illő tekercseket és ezeket egyenlő arányban kezdjük el megírni.

Last edited by Brown; 07-14-2007 at 16:12..
Reply With Quote