Erősebb mágia védelem? Miről beszélsz? Ha jól tudom az elfnél 40(45)%vari tekivel és + 20 faji bónusszal kell számolni, ja és ott 30% a lakiteki. Tehát az messze erősebb...
Ez nem egyfajta gyengített szieszta, mert gondolj bele, hogy a Barbár csak háborúban zsákmányolhat, ezért a javait relative jól kell megvédenünk.
Nem akarom kifejteni, de nem a törpék bónuszát kapja... Ez csak a barakkokra vonatkozik...
Az elhullás ha jól tudom, a törpéknél csak 10%...
Gondolj csak bele, hogy aki barbárral kezd játszani alapvetően csak 3 személyiség közül választhat igazán. Vándor, Tábornok, Harcos és persze Gazdálkodó, de az viccnek is rossz... Azzal, hogy megkapja a vándort nem túlzok el semmit. Miért ne kaphatná meg? Egy ork(3) Tudós, vándor, tábornok mindig erősebb lesz nála.
Ezek nem óriás katonák, hanem barbár katonák, csak a két érték megegyezik. Kicsit hajolj ki a százalékok mögül mert nem látod a fátol az erdőt.
Ajándékba nem kap semmit, nekem úgy tűnik inkább igencsak elvennénk tőle...
És végül igen. Felméri a hadignóm seregeit, mert ő ebben nagymester. A gnóm meg 55%-on pörög a lophatatlan tekijeivel, tehát az ilyen jellegű összehasonlításba ha kérhetem ne menjünk bele.
Az, hogy Te hogy játszanál a barbárral az egy - legyünk őszinték- elhanyagolható dolog.
Az viszont kézzel fogható tény, hogy ezek valódi hátrányok... mégha meg is oldanád a profi múltatdból adódóan, hogy ne legyenek azok.