Quote:
Originally Posted by Synkel
A durvasága mellett ami nem tetszik, hogy egy nagy katyvasz az egész.
Kap egy gyengített sziesztát, ami lehet nem is gyengített, mert az ellenfélnek sok készülijébe kerül őt lopni
Kap erősebb mágia elleni védelmet mint az elf
Kapja a törpék lakásbónuszát
Kapja a törpék alacsony elhullását
Kapja az óriás erősebb katonáit
Kap ajándékba egy személyiséget
Kap ajándékba egy csomó toliakciót. 1 kocsmával felméri a 10% kocsmás hadignóm seregeit???
Jobban belegondolva egyedül a lakásteki az ami igazi hátrány ezekkel szemben. Az meg az alap 20%-al nem is olyan rossz, bár A-ban ezzel is kicsontozzák, mint a halfilét.
A többi hátrány elég vicces. Ha barbár lennék tutira elsősorban nem toliznék. ennélfogva nem érdekel, milyen akciókat indíthatok. Ha tolivédelmet kapok, 1 kocsmával megyek, mint az óriások.
Barbárral nem tartanék varit sem annyit, hogy bárkit is rengessek, vagy tűzgolyózzak, szal ez se számít hátránynak. A tudós személyiség hiányát meg nagyon is bőven kárpótoltad a többi előnnyel.
Nem tetszik alaposabb átgondolás után sem.
|
Erősebb mágia védelem? Miről beszélsz? Ha jól tudom az elfnél 40(45)%vari tekivel és + 20 faji bónusszal kell számolni, ja és ott 30% a lakiteki. Tehát az messze erősebb...
Ez nem egyfajta gyengített szieszta, mert gondolj bele, hogy a Barbár csak háborúban zsákmányolhat, ezért a javait relative jól kell megvédenünk.
Nem akarom kifejteni, de nem a törpék bónuszát kapja... Ez csak a barakkokra vonatkozik...
Az elhullás ha jól tudom, a törpéknél csak 10%...
Gondolj csak bele, hogy aki barbárral kezd játszani alapvetően csak 3 személyiség közül választhat igazán. Vándor, Tábornok, Harcos és persze Gazdálkodó, de az viccnek is rossz... Azzal, hogy megkapja a vándort nem túlzok el semmit. Miért ne kaphatná meg? Egy ork(3) Tudós, vándor, tábornok mindig erősebb lesz nála.
Ezek nem óriás katonák, hanem barbár katonák, csak a két érték megegyezik. Kicsit hajolj ki a százalékok mögül mert nem látod a fátol az erdőt.
Ajándékba nem kap semmit, nekem úgy tűnik inkább igencsak elvennénk tőle...
És végül igen. Felméri a hadignóm seregeit, mert ő ebben nagymester. A gnóm meg 55%-on pörög a lophatatlan tekijeivel, tehát az ilyen jellegű összehasonlításba ha kérhetem ne menjünk bele.
Az, hogy Te hogy játszanál a barbárral az egy - legyünk őszinték- elhanyagolható dolog.
Az viszont kézzel fogható tény, hogy ezek valódi hátrányok... mégha meg is oldanád a profi múltatdból adódóan, hogy ne legyenek azok.