View Single Post
Old 07-12-2007, 22:40
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by VérGyöngyTyúk Z View Post
Lee: sLátod az a baj, hogy sokan így vannak vele és letelepednek valamelyik alsóbb szinten.
Egyszerűen a D-be nem jönnek fel nagyon új orik, a lentebbi szinteken való nehéz átjutás miatt. Így meg szinte nem lehet mit csinálni! Aki igazán játszani szeretne az senem tud, mert lehet hogy 10-15 körre van tőle az első nem szabis ori. Aztán szabira rakja ő is és aki meg kinéz szabiról mellette az látja, hogy mindenki szabin. Öngerjesztés. Szabizol mert mindenki körötted és nincs kit ütni.
Ha sikerülne klánszintet "nyerni" az Anarchba akkor egy jó darabig csak belterjes klánok lennének, amíg lentről el nem indul a tömeg. Itt azokra az 1-2 orisokra, "kisbirtokosokra" (10-20 ori) gondolok akik most Felmennek max H és ortt befagyi leszabi stb, mert nem jutnak tovább vagy nem látják értelmét a feljebb jutásnak.
De aztán kialakunának sztem az 1-2 (sokat átkozott azok által többnyire akiknek nincs, mert mikor lehetett még, nem csináltak) "gigaori" és 7-8 frissen fellépőből álló klánok. a nagy termel a kicsik harcolnak és szvsz eléggé éleen menne a harc, mert valóban ki lehetne próbálni mik eg ori lehetőségei, ha nem kell semmi mással foglalkoznia csak a harccal (teki-kaja-épanyag minden szinte "korlátlan" menyiségben állna rendelkezésére és sztem megjelenne a full barak ork is. Csakbarak más semmi. klánpénzből televesz pacival, kivesz kaja elküld sereg és uganakkor televesz lefokozásra katival, hogy működjön addig minden barak míg a sereg célba nem ér.
Kísérleti hely lene és sztem sok olyan trükköt ki lehetne próbálni ott amit "legálisan" esze ágában incs megkíérelni egy 1/A-s orinak-klánnak.

Na mindegy. Előbb utóbb csak meg lesz győzve Ati (vagy nem
Pontosan ezért mennék fel csak akkor. engem annyira nem vonz anarch, egy-két perverzióm probálom ott ki, illetve tesztelgetek, de így nem vonz a komolyabb játék ott. Aláirom,hogy jó hely, mert szerintem is az, de nekem elég az hogy 1-2 orival marhulok az alsó szinten. Nem akarok forogni, anarchban nem akarok giga orit, csak elvagyok mint a befött unalom üzésnek.
Ha lenne klánszint, akkor más lenne, nem lenne annyira egysiku az az ág sem, és lenne mért feljebb lépkedni.