View Single Post
Old 07-12-2007, 21:54
Pepa's Avatar
Pepa Pepa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 98%

Quote:
Originally Posted by sasa View Post
3. Hogy jött a képbe a gnóm?
nálam a min. torony/barakk : 16%/17%; így van hely a bejövő képzésnek is, valamint a kerekítgetés maceráját is el lehet felejteni.
Azért ha kezd drágulni a nyersi, akkor érdemes bányákat tartani óriásnál. elfnél akkor sem, ott inkább több tolvaj kell.
könyvtár nem kell. (ha már minden maxon van és csak a kopást felügyeled)
kórházat akkor kell építeni, ha beteg vagy. Ha egyáltalán nem támadsz (beton elf), akkor a kórház felesleges. Hullát meg ne üss...

4. A fedezgetős játék szerintem mfként a legjobb, mert ha már van szövi, akkor módosulnak a dolgok. Négy egymás mellett fedezgetős, ritkán bejelntkező országnak több a hátránya. Voltam már ilyesmi szöviben -> iszonyatosan hiányzott az a 40% mf bónusz...
Ha kevés időd van, de mégis szöviben akarsz játszani, akkor válaszd a lassú csoportot. Ott már nem is kell feltétlen csak fedezgetni, mert békés lehetsz termelőként is.
A gnóm úgy jött szóba, hogy neki elég már a 10-105 torony barakk a védelmi bonusz miatt. Könyvtárból elég 2-3db (gnómként 6db), hogy felügyelje az adott országot, és óriással, gnómmal ezt nem igazán lehet ellopni. Beton elfel is lehet ütni üres orit és azok lehetnek betegek. Kórházat csak akkor tartanék, ha támadok.

Megnézném, hogy 3 hadi egy toli-vari szövibe Te nem fedezve hogy jutsz fel a topba. Annyit nem részesüls, mindenképeen elszakadsz Tőlük, ha néha nem fedezel. Illetve, le is verhetnek. Egyébként A-ba az egész klán fedez egymástól 10-15 körre (tudom, nem ide tartozik).