View Single Post
Old 07-11-2007, 22:07
sasa sasa is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
3.Milyen épületeket tartsak?
Mindenképpen 15% torony és 15% barakk mellé (gnóm elég 10-10%), hogy a védelmi bónuszok a maximunom legyenek. Ne legyen bányád, mert az vonza a lopást és ne legyen sok könyvtárad se, mert az is ( személy szerint kis hekin egyiket se javaslom) Legyen 2-3% bankod, ami majdnem megvédi az összes pénzedet. Ha néha támadsz akkor érdemes 3-4% kórházat is, hátha beteg, vagy előhalott országot ütsz, ami ki s hekin sűrűn előfordul.

4.Egyedül, vagy szövetségben játsszak?
Ez mindenkire rá van bízva. Egyedül senki nem mondja meg, hogy mit kéne csinálnod és nem kell másokhoz igazodnod. Igaz így jobban ki vagy téne a környezetnek. Ha szövibe lépsz, mindenképpen tudasd velük, hogy mikor tudsz játszani, a hétvégi szabit is beleértve. Tapasztaltabb játékosokból álló szövibe, gyorsabban ki lehet tanulni a játék apró trükkjeit.
Én is szövibe tanultam meg.
Az első két pontra adott válasszal maximálisan egyetértek.
Ám a 3-as és 4-es kérdést én másképp látom.

3. Hogy jött a képbe a gnóm?
nálam a min. torony/barakk : 16%/17%; így van hely a bejövő képzésnek is, valamint a kerekítgetés maceráját is el lehet felejteni.
Azért ha kezd drágulni a nyersi, akkor érdemes bányákat tartani óriásnál. elfnél akkor sem, ott inkább több tolvaj kell.
könyvtár nem kell. (ha már minden maxon van és csak a kopást felügyeled)
kórházat akkor kell építeni, ha beteg vagy. Ha egyáltalán nem támadsz (beton elf), akkor a kórház felesleges. Hullát meg ne üss...

4. A fedezgetős játék szerintem mfként a legjobb, mert ha már van szövi, akkor módosulnak a dolgok. Négy egymás mellett fedezgetős, ritkán bejelntkező országnak több a hátránya. Voltam már ilyesmi szöviben -> iszonyatosan hiányzott az a 40% mf bónusz...
Ha kevés időd van, de mégis szöviben akarsz játszani, akkor válaszd a lassú csoportot. Ott már nem is kell feltétlen csak fedezgetni, mert békés lehetsz termelőként is.
Reply With Quote