View Single Post
Old 07-11-2007, 13:59
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Hát nem tudom, kezdésnél már érdemes tudni,hogy mi is lesz az ember. én kezdésnél mindig bontom a piacot. felhuzok 10kórházat, és a bányákat. a maradék nyersiből pedig elkezdek könyvtárat épiteni és 3-4kocsmát. a kórházat, azért hogy hamarabb legyen teljes a lakosság, bányákat meg a nyersi miatt, és hogy a fölösleges bánya területeket bontani is tudjam. általában épitek 60-70könyvtárat, hogy a laki tekit és a hadit közel maxolhassam a védelem alatt. a kocsmákat meg azért huzok fel, hogy a katmorálom elinduljon felfele. emelett képzésbe elsőrorban ijjakat képzek, aminek meg nem jut fegyver, az megy varinak tolinak.
Amíg építkezem általában nem szoktam fajt választani mert egyes fajoknak vannak bizonyos hátrányai az építésnél ezért amíg építkezem nem érdemes még fajt választani
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote