View Single Post
Old 07-11-2007, 07:48
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 2%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Dragi én nem értek egyet veled ebben, Miért vinnéd bele a társaidat, egy valószinüleg vesztes háboruba??? tudom ez csak egy játék, de mégse logikus döntés. a menekülés számomra nem elfogadható dolog. Nem hagyunk hátra senkit, emiatt már rugtunk ki tagot a szöviből, mert szabira menekült... Ilyen esetekre van a diplomácia, ami legalább olyan fontos stratégiai eszköz mint a sereg, a hadisarc jó eszköz lenne egy esetleges nagyobb veszteségtől megkimélni magadat és a társaidat. tudom, hogy konokul harcolsz, és inkább elherdálsz 1mrd-ot egy elvesztett háborúra, minthogy kifizess 100milliót, de mint mondottam sztem ez hülyeség.
Hmmmm tegnap megkérdeztem erről az egyik szövetségesemet akivel talán kb. 1 éve játszom hogy mit csinálnánk ha 2 szövi esne nekünk azt mondta felvennénk a harcot tehát nem csak én gondolkozom így és ez csak egy játék és ha bukni kell egy háborún pénzt akkor Istenem bukni kell nem azért van a pénz hogy elnézegessem a piacon hogy jajj de jó van 5-6-7-8-9 mrd-om de ha háborúra kerül sor inkább kifizetek 1 mrd-ot csak hogy békén hagyjanak nem tudom azt az 1 mrd-ot inkább elháborúzom
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote