View Single Post
Old 07-11-2007, 07:14
Grabi Grabi is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

rangsor szerint szerintem:

hadi (t+v szerint rangsorolva...ez is csalóka, mert a barbár ugye itt duplán kapja a 36-36-ot t-re és v-re is ill. mindenkinek más-más stílus tetszik, vki nagyot szeret ütni, vki mg nagyot védeni...)
1. gnóm
2. elf
3. ork
4. barbár
5. orias

toli védelmet néztem itt csak, mert elsősorban hadiorikat néztünk
1. elf
2. gnóm
3. orias
4. barbár, ork
- orias maluszai elvileg hátrébb kéne sorolnia az oriast

vari:
1. barbár (még nem derült ki számomra, hogy 5* pajzs marad-e)
2. orias
3. gnóm
4. elf
5. ork

összesítés (első hely 5p, második 4...)
gnóm: 12
elf: 11
barbár: 9
orias: 8
ork: 6

remélem nem lesz olyan aki azt mondja a gnóm kétszer olyan jó, mint az ork

azonban így ez a számolás szerintem egy butaság, mert nem 1:1:1 arányban kéne mérni a hadi, toli, varit, mert mindenkinek más fontos. nekem pl. nagyságrendekkel előrébb van a hadierő, mint a többi. más meg lopkodni szeret, neki az az első...szóval ez a sorrend szerintem nem mond el semmit.

ami kiderült a barbár seregben gyenge. úgy gyenge, hogy azt a hatalmas előnyt megadtuk neki, hogy minden védéshez és támadáshoz otthon vannak a vezérei, ami luxus.
ezt kompenzálja elvileg az (5*?) tükörpajzs. így már elfogadhatónak tartom a fajt, ezzel az ember egy egész erős hadi lehet varizhatatlansággal, ami nem biztos , hogy jó. az oké, hogy gyenge volt hadilag, de a számok szerint egész jó védelemmel egész jó támadással ártózhatatlan fajt kapunk.
ezért javaslok egy max. 3* pajzsot.
továbbá butaságnak tartom a +10%-os mészár, puszti többletet, mert minek kategória. ahhoz pici, hogy azt mondjam ezért megéri, ahhoz meg nagy, hogy csak úgy legyen benne.
bár pont emiatt nem értem az olyan faji hátrányokat, hogy -10% kevesebb hullás meg -10% raki...de ez az én gondom

remélem nem számoltam el semmit
Hüpp-hüpp-hüpp barbatrükk (#316178)
Elkapom a grabancodat! (#355763) ANARCH
Barrigon (#64904)
Y Ddraig Goch (#428537)

Last edited by Grabi; 07-11-2007 at 07:18..
Reply With Quote