Thread: Angol 1/A
View Single Post
Old 07-10-2007, 21:56
Bogár Bogár is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by pepa View Post
Szerintem rossz emberrel köketszel Egyébként a 2\B-s lista nem friss, mert már én is ott vagyok. Ha jól olvastam akkor neked még 5 hely kell a tophoz, ahhoz 16 embernek kellene fellépnie, de B-be 13 a top alja, abból 8 szabin van. Sok ott a kis kék számos, akik nem A-ba, hanem V-be fognak menni. Ne arra számolj, hogy úgy kell lépnek, hogy sokan feljönnek mert nem fognak. Az elmúlt 1 hónapban 1 emberről tudok, aki klánhoz is csatlakozott, és páran jöttek vissza szk-ról, köztük én is. Mivel ilyen kicsi a csopi kicsit( kicsit?) szenvedni kell. Nekem szerinted meddig fog 2B-nbe lakni az orim?
hmm... neki nem 5 hely kell a tophoz, hanem 5-tel nagyobb létszám. persze az az 5 ország nála kisebb kell legyen.
az A-ban top a 15. helytől kezdődik, a B-ben meg a 14. helytől. felfele kell kerekíteni.

én az elmúlt hónapban több országot is láttam, hogy a B-ből lépett fel, és 1-2 nap múlva csatlakozott 1 valamilyen klánhoz.

az A-ban tényleg kell szenvedni, sőt jelenleg sztem teljesen reménytelen a helyzet, viszont most a B-ben 1 kis odafigyeléssel könnyen be lehet kerülni a top30%-ba.
and conscience
of the Creator of the Universe,
you fool.
"

Reply With Quote