View Single Post
Old 07-10-2007, 20:58
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Szépen elvagytok, látom

Nos, megpróbálom kifejteni a véleményem.
Az esetek nagyobbik részében ez a hadisarc dolog oda fajulna, hogy a komoly tartalékokkal rendelkező tf szövik végigvernék és megsarcoltatnák a náluk lényegesen gyengébbeket 50-100 milla sarcért, amire még csak szükségük sincs... Dicsőségből, ahogy Reaktor említette nagyon helyesen. Akinek viszont ilyesmi célja van, az most is szerezhet magának dicsőséget: addig pofoz valakit míg az mnt-t nem küld.

A magam részéről többnyira Dragival értek egyet. Akitől lehetne sarcolni az nem adja oda, inkább háborúra költi. Én se adnám. Sose érdekelt, mennyire gazdaságos egy háború, amíg bírtam ütöttem, és benyeltem a veszteségeket. De nem fordulhatott elő olyan, hogy fizessek valakinek a békéért, még vesztes háborúban sem.

Érdekes adalék: régebben egy L-es adok-kapok béketárgyalása közben az ellenfél tolisa felajánlotta, hogy pénzzel enyhíti az okozott kárt. Mivel hasonló tapasztalatom addig még nem volt, kíváncsi lettem, és megkérdeztem mennyire gondolt. 25-30 milla volt a válasz. Megköszöntem, és mondtam építsenek belőle amit lehet.
Reply With Quote