View Single Post
Old 07-10-2007, 20:21
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 2%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
Vannak esetek, mikor nem így döntesz, vagy lesznek
Vagy csak én vagyok nagyon megfontolt, és nem ugrok neki két szövinek egyből, még akkor se, ha iszonyat összeszokott és jó a szövi
Biztos bennem van a hiba
És ha gáz van, akkor nincs szabi, se fellépés szövi nélkül, max, ha személyes problémák vannak, vagy ha a szövi úgy dönt ez az egyetlen megoldás ezt mind magamtól, mind a szövitől elvárom...
hmmmm nem tudom de szerintem ez a hódító és itt keményen harcolni kell néha 2 szövi ellen de azért az elég érdekes ha egyszerre 2 szövi ugrik rád Általában van olyan fair legalább az egyik szövi hogy megvárja amíg a másik szövivel elintézitek a dolgaitokat Ha nem akkor az már elég gyanús de akkor is még ott vannak a lehetőségek mint a bontás szabi vagy felfele ellépés a szövitől

De nem fogtok tudni meggyőzni arról hogy a hadisarcolás mennyire jó meg ügyes meg okos dolog
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote
Sponsored Links