View Single Post
Old 07-10-2007, 20:13
Dragi's Avatar
Dragi Dragi is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Zsáni View Post
ez nem igaz.
tegyük fel háború van. központi személy vagy, mert esetleg te vagy a legtapasztaltabb játékos a csapatban.
egy teljesen független (JKSZ mentes) ori vagy szövi elkezd téged ártózni, hogy mondjuk beférjen földre...te természetesen megpróbálsz vele egyezkedni..mennyivel egyszerűbb, ha azt mondod neki, hogy itt van X milla összeg, menjetek, és keressetek mást, mert nekem fontos dolgom van.

te mit választanál? szembeszállsz két szövivel? vagy szabira mész és cserben hagyod a társaidat????

és tényleg nem vagyok se profi játékos, se régi játékos, de szívesebben fizetnék, mint hogy hagyjam a társaimat, vagy mégnagyobb "bajba" sodorjam őket...
Tudod Zsáni egy szövi azért szövi hogy együtt legyen a bajba és ha muszáj akkor 2 szövivel harcoljanak Szerintem én per pillanat bármelyik szövimmel bevállalnék egy ilyen háborút még ha veszítennék is DE akkor se gizetnék senkinek a békéért .... Felesleges ez egy stratégiai játék és több lehetőség is el lehet menni felele szabira lehet menni le lehet bontani vannak lehetőségek de az hogy mások csak azért kössenek bele orikba hogy megsarcoltassák ...... inkább termeljen 200 hekin fél évet
Claívsolais (3) (#379234)

"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."

"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon

Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...
Reply With Quote