Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :))
rendben akkor bevezette Ati. De biztos megvolt rá az oka vagy nem ? Nem hiszem hogy éppen olyan kedve volt hogy jajj hát akkor most jól kiszúrok a hódítósokkal és megszűntetem a sarcoltatást.
Amúgy meg Gyula ha ez bevezetésre kerülne és ne talán tán olyan helyzetbe kerülsz hogy vesztesen jössz ki egy szöviháborúból te az addig nehezen összegyüjtött pénzed egy szóra odaadnád a pénzed ?  Főleg ha több lehetőséged is van pl. szabizni bontani fölfele elütni magad ...... Nem értem ezt a sarcoltatos dolgot de lehet velem van a baj ....
|
Atinak szerintem az lehetett az oka hogy többen elszáltak ezzel a hadi sarcal és a hadi sarc nem hadi sarc votl ha nem a szó szoros értelméban zsarolás. Esetleg előfordulhat hogy a játékban lévő pénzért vipet kértek. Gondolom ezért született meg az állásfoglalás akkor.
Dragi, igen, elképzelhetőnek tartom hogy bizonyos körülmények között fizetnék egy bizonyos összeget a békéért. Mert lehet hogy ki tundék alkudni egy oylan összeget ami nekem kevesebb lenne mint az elszenvedett kár, esetleg az ország ujra inditása mert épp valaki teljesen leamortizálja.