Quote:
Originally Posted by pea
Semmi szükség? Toborozni szeretnék, hogy játszanak. Fizessék a vipet. Tudod, abból van pénzed. Én meg attól tudok fordulni. Mi az, hogy semmi szükség? Ez valami titok, vagy mi?
A 2/B ben levő örikról kb 2 perc alatt 3 különböző helyről is tudok listát szerezni.
1: Van ott orim.
2: Megkérek valakit küldjön listát.
3: Külső fórumra gyakran kikerül.
Az meg hogy mikor lépnek fel, na az télleg tökmindegy, mert párezer körig még Aban leszek, és annál biztos előbb fognak fellépni.
pea
ui: Mondd azt hogy nincs rá lehetőség és nem is lesz, ne ilyen baromságot, hogy nincs rá szükség. Azt meg pláne, ne hogy a B-ről sem tudok semmit. Vagy inkább ne válaszolj semmit, hagyj figyelmen kívül, mintha nem is lennék. Amúgy sem, szeretsz.
|
Szerintem rossz emberrel köketszel

Egyébként a 2\B-s lista nem friss, mert már én is ott vagyok. Ha jól olvastam akkor neked még 5 hely kell a tophoz, ahhoz 16 embernek kellene fellépnie, de B-be 13 a top alja, abból 8 szabin van. Sok ott a kis kék számos, akik nem A-ba, hanem V-be fognak menni. Ne arra számolj, hogy úgy kell lépnek, hogy sokan feljönnek mert nem fognak. Az elmúlt 1 hónapban 1 emberről tudok, aki klánhoz is csatlakozott, és páran jöttek vissza szk-ról, köztük én is. Mivel ilyen kicsi a csopi kicsit(

kicsit?) szenvedni kell. Nekem szerinted meddig fog 2B-nbe lakni az orim?