Quote:
Originally Posted by Gyula
Nem emlékszem hogy volt kérdés az utóbbi időben hogy akarunk e sarcot vagy nem, Ati kiadott egy állásfoglalást, amivel maximálisan egyet értek, ha jól tudom ez után indult egy két topic az általános megbeszélésekben hogy ez mennyire jó vagy rosz dolog. de tudomásom szerint az utóbbi időben, ilyen szabályozott formában a sarcot senki sem vetette fel. Ha tévednék légyszives másold be ide az erröl szóló topic hivatkozását.
|
rendben akkor bevezette Ati. De biztos megvolt rá az oka vagy nem ? Nem hiszem hogy éppen olyan kedve volt hogy jajj hát akkor most jól kiszúrok a hódítósokkal és megszűntetem a sarcoltatást.
Amúgy meg Gyula ha ez bevezetésre kerülne és ne talán tán olyan helyzetbe kerülsz hogy vesztesen jössz ki egy szöviháborúból te az addig nehezen összegyüjtött pénzed egy szóra odaadnád a pénzed ?

Főleg ha több lehetőséged is van pl. szabizni bontani fölfele elütni magad ...... Nem értem ezt a sarcoltatos dolgot de lehet velem van a baj ....
Claívsolais (3) (#379234)
"Jobban szeretem, ha mindenki utál, mintsem színészkednem kelljen bárki szeretetéért...."
"Sose szakítsd félbe ellenfeled, ha az éppen egy hibát követ el." -Bonaparte Napoleon
Régen a férfinak meg kellett ölnie a sárkányt, hogy elvehesse a szüzet. Ma már nincsenek szüzek, és a sárkányt kell elvenni...