View Single Post
Old 07-10-2007, 19:34
Gyula's Avatar
Gyula Gyula is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Szeretném még az elején leszögezni hogy nem arra gondoltam hogy a hadi sarc kötelező érvényü lenne, csak egy lehetőség a konfliktusok lezárására.
Nem biztos hogy jó ha a hadisarc mértékét a megvívott csaták után határoznánk meg, mert károkozás a gyújtogatás az egységek gyilkolása vagy a rengetés is.
Gondolom nem lenne egyszerü minden egyes iylen eseményt tárolni még egy szervernek sem.

Pénze bárkinek lehet hogy ha akarja, sok topic arrol szól a tartalékokrol, most hogy szóba kerül a hadi sarc lehetősége már nincs tartalékunk? Ha ez az ára a békének biztos hogy megoldom, adok el egységet, azt amelyiket én szeretném, inkább mint hogy az összesbe belemészároljanak többször is, ráadásul emiatt a katmorálom a bányász béka alfele alatt van és könnyű préda leszek a többi országnak is.

Baráti sarcok: javaslatomban szereplő legmagasabb érték az 1milliárd. Ha csalással akarok pénzt szerezni, nekem egyszerübb és kevésbé feltünő módszernek látszik a piaci átutalás mint a baráti sarc.

Felvetődött az is hogy kössük viphez ezt a lehetőséget. Felöllem lehet, nem tulajdonítok neki túl sok jelentőséget.

tehát a hadi sarcnak legyen felétele valamilyen katonai akció, de hogy számoljuk mindezt és próbáljuk mindennek az értékét nyílvántartani azt nem támogatom.

Azt viszont elfogadhatónak tartom hogy a hadisarc felső határa és az országok területe között legyen valamiylen egyenes arányosság.
Hogy a sarc legyen a termelés X%-a azt megint csak nem támogatom, hiszen igy könnyen palira lehet venni a másikat. A termelésem leginkább úgy alakul ahogy aztén irányítom.

Gyulaword (#79796)
Reply With Quote