View Single Post
Old 07-09-2007, 22:20
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
Van benne vmi, bár vhogy sztem olyan "age of lemuria" lenne a játék, ha megmaradt volna az irány
Hmm? Ha megmaradt volna, akkor nem született volna meg az a játék. Az azért született, mert néhány Hódítós nem találta elég bonyolultnak a játékot, és készítettek valamit, ami bonyolultabb. Én ezt az irányt ebben a formában nem vállaltam fel, húztam egy határt, hogy ennél bonyolultabbra ne. (Visszatekintve, időnként úgy érzem, hogy azért valamelyest csak átléptük ezt a határt... )

Az általad említett játék a magyar piacon azon kevés játékok közé tartozik, amik valami konkrét céllal születtek.

Sajnos egyre több olyan játékot látok felbukkanni, amik szemmel láthatóan csak azért születnek, mert biztos jó biznisz az online játék, ott is költsenek az emberek. Mókás látni, amikor egy oldal regisztrációs szabályzatának 90%-a a Hódítóból van másolva, és az oldal teljes designja egy 10ezer forintért megvásárolt publikus sablon, minden változtatás nélkül. De azért prémium szolgáltatásokat nyújt, LOL.

Sajnos ez erősen megingatja a magyar netezők bizalmát, az olyan oldalak iránt is, mint a Hódító, ami lassan 9 éve elérhető.