View Single Post
Old 07-08-2007, 09:39
-Fegya-'s Avatar
-Fegya- -Fegya- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by wand View Post
lehet az elején még lenne 2-3-4 óriás csapat, de hamar lenne 1 akihez sokkaltöbb ori tartozik és játsza verne le a többi óriás csapatot, azt a végén lenne 1 óriás csapat +pár törpe csapat
Ebben igazat adok. Én odáig eljutottam a javaslat megfogalmazásakor, hogy valószínűleg kialakulna néhány óriás csapat és azok versengenének egymással. De nem gondoltam arra, hogy nagyon sokan a győztes csapathoz szeretnek tartozni és ezért, ha valamelyik csapat egy kicsit erősebb a többinél, akkor tömegesen csatlakoznak hozzájuk. Eszembe juthatott volna annál is inkább, mert volt már ilyen a hódító történetében.

Quote:
Originally Posted by wand View Post
atól mert valamit nem tudunk betartani, még nem megoldás, hogy mostantól legyen szabályos, és le van tudva a gond..
ennyirővel még jelentsük ki, hogy a földátutalás is szabályos, és máris nem kell soha senkit anarchba tenni
Eszem ágában sincs legalizálni a JKSZ-t. Ha deklarálom, hogy egy csapat összetartozik, akkor már nem JKSZ az információcsere. Ha az utalás helyett karaván van, akkor a karaván nyilván nem JKSZ.
Általánosságban, ha a szabályok úgy módosulnak, hogy feleslegessé válik a JKSZ, akkor sokkal kevesebb lesz a JKSZ.

Mivel komoly veszélye van, hogy javaslatommal kialakul 1 óriás csapat és egyeduralkodóvá válik az 1A-ban, ilyen formában már nem tartom jónak javaslatomat.
Egér a sajton... (#3744)
Reply With Quote