View Single Post
Old 07-06-2007, 16:37
Smooth Scroller Smooth Scroller is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

az 1ik dolog, hogy a vip sms-rol nyomva 1 honap alatt 500 ft. nekem ne mondja mar senki, hogy nincs felezer ruppoja erre a celra. 2 fagyit kell lesporolni 1 honap alatt, vagy 1 doboz cigit. (en megelegelven a vodafonos nyuglodest a hoditoban, vettem CSAK HODITO SMS KULDESI CELRA 1 pannonos mobilt. amugy ez nem vicc.)

a masik, hogy a varazslok csak 6 korre rakja fel a varikat? ez mero tevedes. 6 korre rakja fel 99% esellyel. meg kell probalni felrakni 12 korre (ezalatt lehet munkaba menni es melozni, sztem elegendo ez az ido erre a celra), es 12 korre legfeljebb 50-60% esellyel teszik meg. ami azt jelenti, hogy valoszinuleg 2-3 probalkozas is kellhet 1-1 vedovarihoz. na es akkor mi van? legfeljebb jobban fogy a keszultseg meg a szukseges runa. na bumm, 50% keszultseg van a probalkozasokra. en mar varazsoltam ki 36 korre ugy, hogy volt ra 26% eselyem. asszem 3.-ra sikerult. de persze van ra esely, hogy 1mas utan 5szor sem sikerul.

en azt mondom az elf speckoval kell kezdeni, az a legfontosabb, hogy fenn legyen 12 korre, mert akkor nem latjak a seregek osszetetelet. a 2. legfontosabb a vedelem. a tobbi sokkal kevesbe.

pepa, nem kioktatolag szoltam hozza, inkabb segiteni szeretnék 5letekkel attol fuggetlenul hogy regi motoros vagy mar a "szakmaban".

Last edited by Smooth Scroller; 07-06-2007 at 16:41..
Reply With Quote