View Single Post
Old 03-12-2006, 15:17
Ven Ven is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Cuyu
Hello!
Minden hozzászólást elolvastam, és hát szeretném én is megosztani veletek a gondolatomat, véleményemet.
Én lassan két éve kezdtem el játszani,az első pár hónapban tanulatlan újoncként mindent össze-vissza csináltam, felvittem, az orit a 4/J-be,de ott meg átküldték anarchba "játékon kívüli szövi" miatt,ami persze nem volt szándékos. Utána volt még 1, ami hopp.... most is megvan a 4/J elején.
Nos, csak gondoltam felvázolom a dolgot....
Most gnóm hadis ori vagyok, és kereskedő a személyiségem. Hogy őszinte legyek, tudjátok, egyik megoldás sem túl jó. A kiélezetthez annyit mondanék: van a szövim vezére, ő most varis, rengeteg varija volt, meg elegendő védelme, de tolija volt kb. 800 db. Mondanom sem kell,óriás volt az illető. Hát szerintem tudjátok ,mi lett vele: kialalkult időközben egy szöviháború, és hát szegénykémet hiába védte meg vmilyen szinten a faja, mégis csak befértek hozzá a tolik jócskán.....
Nah,mind1. Szerintem nem kell kiélezni annyira az orikat, de nem is kell mindenből annyit,hogy nagyjából biztonságban érezzük magunkat. Szerintem is jobb tagként szövivel tolni,mert mf-ként...huh...... halál vár itt azokra akik mf-ek...ha mind a 4 szövitag rászáll,mindenki úgy ártja,amire specializálódott, akkor annak az illetőnek gyorsan befellegzett... béke poraira...
sztem úgy jó, hogy ha pl. hadis vagy, legyen kb. pár ezer tolid ha gnóm vagy, és legyen kb annyi varid, hogy tudd magadra rakni a varikat..kb....fene tudja..16 körre..nekem enél több van....
nah, tehát ha te és a szövid egy olyan szövivel kerülsz szembe,ahol mindenki ki van élezve (2 hadis, varis,tolis) akkor ha pkl. te hadis is vagy, szépen be tudsz ártózni a hadisnak mind a tolikkal,mind a varikkal..ha ő meg megtámad, hát ez van..te meg hazakíséred DD és eez így megy hosszan,kombinálva,szóval jah... de ha te is csak hadira vagy kiélezve..hát akkor patthelyzet...... mert mi úgy csináltuk,hogy aki naon ki volt élezve a msáik szöviben hadira,akkor nálunk aki csak bírta, az ártózta, aki meg nem tudta, az csak ült a babérjain..szóval.... nem jó egyik megoldás sem, henm szerintem a köztes..... mármint amit most leírtam...de hát ki tudja..ez mind személyfüggő,hogy ki irányítja az orit, és persze ellenfél (csoport)függő,hogy a többiek milyen erősek és mit csinálnak....
Mindegy mennyire vagy élezve az egyik téren úgyis gyengébb vagy. Ha szövi háborúba kerülsz az első csapás sokszor el is dönti a harcot, hogy győzöl-e azt már inkább kedv, pénzkérdés. A játékra szánt idő a mérvadó. Ellenséget meg jól kell tudni választani.
Reply With Quote