View Single Post
Old 07-05-2007, 10:02
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 2%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
hmm reggel tiszta fejjel végig gondolva igazad van neked is. Azt mindenkép támogatom, hogy a HT túlképezhesse a varit-tolit is. Viszont a többi most is megvan, részben, és ezen nem is kéne változtatni!!!
1.szitu :
van 1k szabadhelyed, jön be 1k kati, azt minden további nélkül tovább képzi a HT ha van fegyó meg pénz, meg be van állitva

2. szitu:
Van 0 szabadhelyed (és mondjuk csak ijjak vannak) és jön be 1k kati. Azt nem képzi tovább a HT, DE TE SE TUDOD!!! mert rögtön elmegy még ugyanabban a körváltásban a fölös. ha ezt tovább képezhetné a Ht, akkor az viszont már tulzott előny lenne a nem vipekkel szemben, úgyhogy nem támogatom!!!

Ezt már egyszer leírtam, tessék már elolvasni, átgondolni, mit írtam, és meglátod, hogy mit is akarok

"A ht-nél az van, hogy pl. Katonák automatikus továbbképzése íjásszá, a szabad barakkhelyekre. No, most ez én úgy értelmezen, ha van 200 szabad helyem, akkor 200 ijjast képez és kész. De tegyük fel, hogy be van klikkelve a túlképzés sima katonából. Jön körönként 200 belőlük, és itt kellene a ht, hogy akkor minden körben nyomja tovább őket ijjassá. Hiába 200 szabad helyem van, de legyen képzésen mondjuk 1200 ijász. Ezt nem vettem észre eddig, hogy így tenne a ht-m..."

Mert most az első 200 katona ijjassá képzésvel meg is áll az íjászképzés, de ha lehetne túlképezni, akkor nem így lenne
Nem azt szeretném elérni, hogy 0 barakkhelynél ne lépjenek le a beérkező alapkatonák

Last edited by Pool; 07-05-2007 at 10:05..
Reply With Quote