View Single Post
Old 07-04-2007, 21:19
Pool's Avatar
Pool Pool is offline
Senior Member

Activity: 1%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Pali papa View Post
Lehet, hogy én értelmezem rosszul és akkor kérlek javíts ki, de mintha a helytartó el tudná adni a felesleget, mielőtt az lelép magától...
Akkor pedig kérjünk olyan funkciót is, hogy a tekercsek automatikus eladása az ország elérhető max. százalékán felül...
Szerintem ez túlzott segítség.
No, igen, de a ht csak egy beállított áron adja el az egységeket, de ha esetleg ez elég magas a kínálathoz képest, akkor 1 nap és visszatér, ezért jobb sajátkezűleg csinálni.
Amúgy nem értem, ebben mi a túlzott segítség? Ha valakinek van pl. 5.000 barakkhelye, és képez túl egységet, akkor nem kell mindig figyelni, hogy legyen elég üres helye a képzéshez. Ezzel csak egy ország gyarapodását lehet segíteni, mint azzal is, ha nem kell felkellned hajnal 3-kor elindítani a tekiírást. A spec egységnél sem kell ébredned űríteni barakkot...
A HT amúgy is kényelmi szolgáltatásokat tartalmaz jórészt (varik feltétele, tekiírás, drágakő eladás), akkor ezzel nem értem mi a problémád. Ha csak azért nem támogatod, mert a tekit nem lehet automata eladni, hát akkor vesd fel egy másik topicban, és meglátjuk, mit szólnak hozzá...
Reply With Quote