Thread: Tolvajlás
View Single Post
Old 07-04-2007, 13:25
Synkel Synkel is offline
Senior Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Ahogy nézem itt mindenki olyan király tolis hogy ha 2 körre lopnak, akkor sincs esélye ellenük a hadisnak. Akkor meg mi a fenének vergődtök, kérdem én? Miért lesztek ellehetetlenítve, ha most se tudnék visszavágni?

Valezius, megértem a problémádat, de veled ellentétben engem baromira nem érdekel az Aréna, és vagyunk ezzel még így páran.

Amúgy meg csak a miheztartás kedvéért nekem általában van legalább egy tolis orim, bár igaz, jelen pillanatban épp nincs, mert mf-kedek az alacsony aktivitásom miatt, mf-ben tolival nyomni meg őrültség.

Laziga, tudom, te király vagy, elmondtad nekünk azt is, hogy kell 300k értékre felmenni messze beelőzve a csoportot jksz nélkül. De ezt a marhaságot gondold át újra légyszi. A varis az életben nem okoz akkora kárt mint egy tolis, lenti szinteken meg végképp nem. Rengettél már 200 hekin? Tudod mennyit visz el a vihar 300 hekin? És tudod, mennyibe kerül a tanyakiesés pótlása ha szárazat teszel e célpontra? És ezzel szemben tudod, mennyit veszít a varis mészárkor, ha a tolis felméri a szövi seregeit, és mindig pontosan tudod, kinek mije hol jár éppen?
Reply With Quote
Sponsored Links