Thread: Tolvajlás
View Single Post
Old 07-04-2007, 11:43
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
Varit minden szövi tart tehát tápolva van viszont tolit nagyon kevés szövi tart mert az egyik legnehezebb tolit játszani jól és most még a fedezés drágításával is tovább nehezedet. Ráadásul semivel nem csinál kisebb kárt egy vari mint egy toli sőt alsó szinteken talán a vari az erősebb.
nos erre annyit, h a legtöbb szövi csak akkor tud eredményes lenni h ha van tolijuk, mert ha 2szövi egymás ellen van, a tolival rendelkező nagy előnyben van
ebből az alsóbb szintesbe meg gondolj csak bele, melyik alsóbb szintre gondolsz?5.re?arra ahol 100aranynál ritkán megy fentebb a nyersi ára???ha leszedik a tekercseid akkor minden téren gyengülsz, de ha lerengetik 5%épületed??(amit 100k aranyért vissza is építesz?)

Quote:
Originally Posted by Brown View Post
Eddig az esetek 98%-ban 2 vagy 3 körre lopkodtam. És most megkérdezem. Szerinted volt esélyük visszavágni?

Marhára nem. Mert ha lett volna, talán nem őket lopkodom.

Eképzeltem azt is, hogy a Te alanyaidnak mennyire volt esélye visszavágásra, szóval ne kamuzz Ne akarj a nagy tolvaj hős színében tetszelegni, mert a tolvaj minden csak nem hős.
én játszom ép tolival(még csak 4.szinten) de itt is észrevehető, h tekercs csak a felesektől, meg az emberektől jön(az lefek már bebetonozták magukat), azaz ha olyanoktól lopnék akik nálam gyengébbek, akkor építeni se lenne elég pénzem!

Quote:
Originally Posted by Dragon,Szamár :)) View Post
őőő abba mi a poén ha nálad gyengébbeket lopsz ? A nagy pénz a másik tolisoknál van
ez pedig pont így van, egy kezdőtöl lopni nem nagy öröm
Reply With Quote