Thread: Tolvajlás
View Single Post
Old 07-03-2007, 19:06
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Brown View Post
Azért arról nem szabad megfeledkezni, hogy tolvajként szembe kell néznünk a sziesztával, raktárkulccsal, könyvtárkulccsal, kereskedővel, tehát csupa olyan dologgal aminek a szele egy hadist még csak meg sem érint.

Vagy Ti talán örülnétek ha olyan varázslatok, képességek lennének érvényben a jelenlegi hódítóban, aminek következtében minden hábórús akciótok csak 50% hatásfokú lenne? Tovább megyek, ha a mészárlással vagy földfoglalással bizonyos fajok esetén csak 20% hatásfokkal lehetne számolni vagy a nagy büdös semmivel? Szép világ lenne igaz? Ettől még nem lennél gyengéb igaz?

Mit tennétek ha ameddig a szem ellát csak ilyen országokat látnátok?

Talán azért lopkodok 9 vagy annál is messzeb körre, mert a körülöttem lévő országok egyszerűen lophatatlanok. Kényszerből, különben befagyna a játékom. Gnóm orik, Óriás orik, Kereskedő orik ameddig a szem ellát, vagy olyan orik, amelyek gondoskodtak a megfelelő tolvaj elleni védelemről, amit ti nem tudtatok megoldani nagymenők. Mi választásom maradt? Tudom lophatnám én ezeket gyengébb eredményességgel, de Te melyik országot ütöd? Nyílván amelyikből nagyobbat szakíthatsz. Sugárzik a hozászólásaitokból, hogy mennyire önmagatokkal vagytok elfoglalva.
Egyszerűen képtelenek vagytok higgadt fejjel lesétálni két kört és logikusan átgondolni a dolgokat.

Szóval a lopást(haszonzerzést) azt tessék békénhagyni, mert ez van egyedül a tolvajnak.

Meg az íjászai és varázslói, akikkel önmagát védi.

Megérdemlitek ha felgyújtanak...

Különben is van a picon több milliárdod amiből talpra állhatsz.
ez azért eléggé másképp jönne ide... monnyjuk ha 6körre támadna a hadis
másrészt a tolvajnak van kint több pénze a piacon, nem a hadisnak +varisnak
Reply With Quote