Thread: Tolvajlás
View Single Post
Old 07-03-2007, 15:32
-Ede- -Ede- is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by laziga View Post
Értem szal ti mindig mesze vagytok a tolitól. A valóságba persze ugye ez hülyeség mert hol távol hol közel vagyunk a tolihoz. És ugye ha jó egy toli akkor hadival vígan üthető és variból se tul erős nyilván annyit tart hogy a hadiktól jobb legyen de egy varihoz képest 0-a. Na már most ha valaki menne felfele általában a vari kicsit megpiszkálja a tolit a hadik meg mennek rá mindeki 1-2 sereggel és máris olyan távolságba van hogy onnan már semmit nem tud csinálni.

"Valószínű nagyon könnyű tolit játszani és behozhatatlan előnye van mert ahogy haladunk felfele elöntik a tolik a csoportokon mert még 5-be még csak 20-25% tolivan mire feljutunk 1/a-ba addigra a csoport 90-95% toli mert hihetetlen stratégiai előnye van."
Ja persze ez is hülyeség csak hogy azért vagyok ilyen ironikus mert a fordítotja igaz és ha tovább gyengítjük a tolisokat elfognak tünni a lejebbi csopikból is.
igazad van h egyre kevesebb a tolvaj, na de nem azért mert egyre roszabb nekik, hanem azért mert egyre jobbak a játékosok, és megtorolják a lopkodásaikat, ha tudják, ilyenkor meg elmegy az életkedve is

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Ezzel azért nem értek egyet, mert a toli nem lesz gyengébb. 3 körig semmi nem változik, onnan távolabbról meg szintén lophat, csak kevesebbszer...
nem kellene 3körtől , elég lenne mondjuk 8-tól, vagy 5kponttól, vagy valami ilyesmi
a 3 kör szerintem is durva, mert akkor egy vándornak a kisujját se kellene mozdítania
Reply With Quote
Sponsored Links