kutyulee, ne akarjunk tul sokat, mert ati 1 mozdulattal lesopri az asztalrol. te azt szeretned, hogy ugyanolyan ertekei legyenek, mint 1 vedovarikkal ellatott fulltekis 50-60% barakkal rendelkezo orias vagy gnom vagy ork. ne viccelj mar. azokra hat mindenfele atok, ugyelniuk kell a tekikopasra/lopasra, a kajatermelesre, stb. a hullaval az elet sokkal 1szerubb.
a +25% vedelem az nagyon eros huzas. mit szolnal ha a sotet ritualehoz hozzacsapnank +10% katonai vedelmet mindjart az 5. csoporttol? (es ez nem valtozna a szintlepesek utan sem, tehat allandoan ennyi lenne, de persze csak akkor ha fenn van az orin a specko.)
en meg1szer azt mondom ne erositsunk rajta, csak annyit amennyit leirtam, es az elet maris sokkal emberibb lenne vele. nem baj, ha a hadisok kozott meg mindig az ucso helyen ulne, de mar nem lehetne olyan konnyen szetkapni mint most. tolikkal a hulla 1000 heki folott mar ugy megszivathato, hogy hajaj... es ez az adott orinak semmibe nem kerul, a tolijai par kor mulva regeneralodnak, a hulla meg kolthet tizmilliokat a hazai utanepitesere. aztan fel-1 nap mulva ujra leegnek a hazak. a harmadiknal aztan jon a szabi vagy a torles. sztem ez a "legegetobb" problemaja.
amit leirtam az 100%-osan is szepen segit a hullan, de terminatort nem kene csinalni belole. az legyen az elezett ork tovabra is.
Last edited by Smooth Scroller; 07-03-2007 at 04:45..
|