Thread: Piac Adó
View Single Post
Old 07-02-2007, 22:58
Reni Reni is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by monro View Post
Egy frissen fellépett ori full pénzzel lépett mondjuk látja, hogy valakik játszanak a kővel a piacon... Meglátja hogy kitettek 200K követ féláron, mint a megszokott ezért megveszi az egészet és visszateszi a megszokott áron. Igenám de egy tőzsdecápa az ő köve alá tesz 20 millió követ a megszokott ár feléért így az ő kövét elviszik a rablók... Mindez miért lehetséges? a Tőzsdecápa orijába több pénz fér?
Úgy látom nem a piaccal van a gondod, hanem a pénzfelhamozással.
Mindenki ugyanúgy kezdte a hódítót, 200 hekin 100k arannyal. Van aki több tartalékokat gyűjtött, mert esetleg több ideje volt mint a másiknak az országával foglalkozni, esetleg jobb stratéga könnyebben szerzett magának vagyonokat, leleményesebbn forgatta meg a pénzét. Ez a játék része, mindenkinek lehetősége van ezekre. Van aki úgy játszik, és nem sajnálja rá az időt és előbb tartalékot halmoz fel, aztán kezd bele a konkrét hódításba...vállalva, hogy hónapokig péppé unja az agyát, mert semmit sem csinál csak gyűjt. Van akit nem érdekli a holnap, nem gyűjtöget, lesz ami lesz üt, ahogy tud és halad felfele, ahogy puffan. Úgy gondolod aki azt választotta, hogy felhalmoz magának egy vagyonkát, mert ő úgy érezte így biztonságosabb a játéka a jövőre nézve, hogy nem kell a napi megélhetésért is küzdenie, legyen átvitt értelembe büntetve? Én azt mondom, ha ő ezt az utat választotta élvezze ki minden előnyét. Ha meg a másikat, az sem rossz. mert nem kell a vagyonkája miatt izgulnia.
Szerintem ez teljesen normálisan működik így.

Nagyon nem tetszik a való életben sem, hogy aki hajt és nem eltolja a pénzét a kocsmában, azt cseszegeti mindenki. Míg aki csak otthon pettingel és az önkormányzathoz jár segélyért az a szegény szerencsétlen, segítsünk rajta, hozzunk valami új szociális rendeletet.

Mindenki előtt ott a lehetőség .. tessék játszani és küzdeni

Én is szeretnék 10k hekis orit A-ban, de megküzdök érte ha nagyon akarom és nem a játékot próbálom az én igényeimhez alakítani, és sírdogálni, hogy vegyék el a topposok hekijeit, vagy tegyék őket könnyebben üthetővé, mert én sosem tudok így feljutni oda .... hanem megpróbálok alkalmazkodni a játékhoz, mint mindenki ezelőtt is tette, aki eljutott odáig.