Quote:
Originally Posted by Brown
Én sem hiszem, hogy jó lenne ha mindenki cigár gnómmal nyomná, de sokakból kinézem, hogy legvégsőbb elkeseredésükben ezt tenné.  A szerepjáték nem arról szól, hogy tápos vagyok, mindekit legyakok, kifogyhatatlan készlet, lophatatlan vari gyilok. Vannak akik ilyen szintre akarnak elérni. És pusztán ebből a megondolásból választanak fajt meg a többi móka. Akik igazán játszanak azoknak nem ez a fontos.
Lehet termelni, lehet megőrízni, a raktárban (ami erre a célra rendeltetett, a könyvtárban bár tudom kopik. Ha meg szellőztetni akarod, akkor hozz érte áldozatot. Tudod, sokan csak lehúrrogni tudnak itt dolgokat, de van egy olyan opció is a szavazásban, ahol a százalékokról lehetne variálni.
Volt itt néhány hozzászólás azoktól akik tovább gondolták ezt az ötletet. Őket becsülöm, mert megpróbálnak gondolkodni a játékról. Ezt mondtam az elején is. Építsünk rá és egy remek megoldás születhet belőle.
|
legyél olyan szíves felfogni, hogy maga az adózás megeshet, hogy nem rossz, de én maximum monro ötletét tartom elfogadhatónak, a tied nem jó. és nem értelek, miért nem nyugszol bele és miért minket hurrogsz le. elmagyarázta békés és én is elég pontosan kifejtve, hogy ki kerülhető az adózás > nem jó. mások is elmondták, és ne haragudj hiába mondod, hogy a több ezerhez képest a 33 nem sok, de hidd el elég, mert elég sok olyan játékos van itt, aki átlátja a dolgokat és tapasztalatból tudja, hogy hogyan van.