Thread: Piac Adó
View Single Post
Old 07-02-2007, 11:02
Brown Brown is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Valezius View Post
nem hiszem, hogy jót tenne a játéknak, ha mindenki gnómmá válna és benn tartaná a tekercseit, mert kevesebb kopna, mintha kirakná a piacra.

Nem tudom, miért lenne jó a játéknak, ha senki nem tudna nagyobb tartalékokat megtermelni és megőrizni.
akik most fenn vannak, azokat többé nem lehetne leszedni.

Örülök, hogy ennyire átlátod ezt a játékot, hogy jobban tudod az adminoknál, hogy mi tenne jót neki, és mi nem...
Én sem hiszem, hogy jó lenne ha mindenki cigár gnómmal nyomná, de sokakból kinézem, hogy legvégsőbb elkeseredésükben ezt tenné. A szerepjáték nem arról szól, hogy tápos vagyok, mindekit legyakok, kifogyhatatlan készlet, lophatatlan vari gyilok. Vannak akik ilyen szintre akarnak elérni. És pusztán ebből a megondolásból választanak fajt meg a többi móka. Akik igazán játszanak azoknak nem ez a fontos.

Lehet termelni, lehet megőrízni, a raktárban (ami erre a célra rendeltetett, a könyvtárban bár tudom kopik. Ha meg szellőztetni akarod, akkor hozz érte áldozatot. Tudod, sokan csak lehúrrogni tudnak itt dolgokat, de van egy olyan opció is a szavazásban, ahol a százalékokról lehetne variálni.

Volt itt néhány hozzászólás azoktól akik tovább gondolták ezt az ötletet. Őket becsülöm, mert megpróbálnak gondolkodni a játékról. Ezt mondtam az elején is. Építsünk rá és egy remek megoldás születhet belőle.