Quote:
Originally Posted by Valezius
nem hiszem, hogy jót tenne a játéknak, ha mindenki gnómmá válna és benn tartaná a tekercseit, mert kevesebb kopna, mintha kirakná a piacra.
Nem tudom, miért lenne jó a játéknak, ha senki nem tudna nagyobb tartalékokat megtermelni és megőrizni.
akik most fenn vannak, azokat többé nem lehetne leszedni.
Örülök, hogy ennyire átlátod ezt a játékot, hogy jobban tudod az adminoknál, hogy mi tenne jót neki, és mi nem...
|
Én sem hiszem, hogy jó lenne ha mindenki cigár gnómmal nyomná, de sokakból kinézem, hogy legvégsőbb elkeseredésükben ezt tenné.

A szerepjáték nem arról szól, hogy tápos vagyok, mindekit legyakok, kifogyhatatlan készlet, lophatatlan vari gyilok. Vannak akik ilyen szintre akarnak elérni. És pusztán ebből a megondolásból választanak fajt meg a többi móka. Akik igazán játszanak azoknak nem ez a fontos.
Lehet termelni, lehet megőrízni, a raktárban (ami erre a célra rendeltetett, a könyvtárban bár tudom kopik. Ha meg szellőztetni akarod, akkor hozz érte áldozatot. Tudod, sokan csak lehúrrogni tudnak itt dolgokat, de van egy olyan opció is a szavazásban, ahol a százalékokról lehetne variálni.
Volt itt néhány hozzászólás azoktól akik tovább gondolták ezt az ötletet. Őket becsülöm, mert megpróbálnak gondolkodni a játékról. Ezt mondtam az elején is. Építsünk rá és egy remek megoldás születhet belőle.