Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 07-02-2007, 10:43
VérGyöngyTyúk Z VérGyöngyTyúk Z is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quintar-nak:
-Tudom. Valamennyire volt módom már látni ezt a fajta hozzáállást és ezért is próbálok minél kevesebb feltünést kelteni. De ha - az arcom komorrá és feszültté válik - ha nem azért lennék itt amiért, akkor ezeknek a démonverte helyeknek a közelébe se jönnék, esetleg csak kivont fegyverrel, véres rendet vágva azok közt akik nem ismerik fel Tooma hatalmát s nem látják be, hogy jobb egy törpét békén hagyni mint kötekedni, vagy semmibe venni családja, s népe ősiségét. Kyrek, gorvikiak egyik város rosszabb mint a másik. az egyik ármánykodik, a másik nyíltan elvágja a torkod és hozza a rokonságát is. Legszívesebben csákánnyal nézném meg mi forr a fejükben.
Kissé felengedek:
-Van akikre ez kevésbbé vonatkozik. Nem ismerlek téged és te sem engem. De első találkozásunkkor kérdés, ellenkezés és megvetés nélkül meggyógyítottál ezért nem tekintelek ellenségemnek amíg okot nem adsz rá. Ez felettébb kevés kyr származásúra igaz, úgyhogy akár "bóknak" is veheted. - elvigyorodok - Szép álmokat, de ha nekiálltok alvajárni a folyosón akkor azthiszem megkötözlek titeket.
Ha mást nem akar mondani akkor nekiállok és a múltkori módon (félúton bekészített ék, ajtórés, fegyver a kézben) nekiállok őrködni.