Quote:
Originally Posted by Békés
Te ne viccelj  )
A nagy nemfog ezután se adózni, Ő megtudja oldani ezt, leirtam hogyan.
De Te miből fogod fedezni a lopkodás megtorlását??
Az ember piac is felfog menni.
A népek sokkal jobban fognak harapni a piti kis tolvajokra, tolvajlásokra is.
Pár mészár 2-3 sorozat toli mérgezés és a bosszúálló lovasok ropják táncukat orid romjai felett.
Mert miből fogad fedezni a károkat ha nincs tartalékod sem, tudom másnál tartod. De egy levitt készülis tolis max gyakorlótér lessz az ellenfélnek.
A készülije a levegő lopásra sem lessz elég.
Persze tudom ilyenkor mennek a rinyáló levelek a supportra hogy tönkre akarja tenni a játékomat, nem enged élni stb...
Szerintem neked az böki a szemedet, hogy másoknak vannak tartalékaik mert előrelátóak, a Te orid meg él bele a Hód vakvilágába, lessz ahogy lessz alapon  )
|
Hasonló Nostradamusi készségekkel megáldott játékosoknak ajánlom, hogy még ma kezdjék el az életet az igazi tőzsdén. Nem is tudom mire várnak még. Nyilván való, hogy hónapok múlva már ultra milliomosok lesztek, csak ott se hagyjon alább a jóstehetségetek.
Csakhogy tisztázzuk, engem senki tartaléka nem érdekel és egy percig sem gondoltam ilyen dologra amikor ezt a témát felvetettem. Nem áll szándékomban megzavarni az idili tartalékok piackörüli pályán való röpködését.
Nem kell egy téma felvetése mögé ilyen vagy hasonlóan rossz szándékokat képzelni. Sokan tévhitben élnek ezt a dolgot illetően.