Thread: Hollószárnyak
View Single Post
Old 07-01-2007, 17:07
naramis naramis is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Grennek:
-Ne aggódj a sárga ruhás miatt. Mivel itt szál meg a fogadóban az azt jelenti, hogy nincs pártfogója a városban, vagy nem akkar feltünést kelteni. Akármelyik is legyen, biztosan nem akar majd feltűnést. Mivel sokan látták érkezését, sem nyílt, sem egyébb módon nem fog ellenünkre cselekedni, hacsak nem adunk rá okot. Tudod, errefelé sok hozzá, vagy hozzám hasonló van. Én igazából miattad aggódom, Törp uram - kacsintok reá.
- Mindjárt megmagyarázom mielőtt felrobbanál -mosolyogva.
- Gondolom tapasztaltad hogy társadalmunk elég hierarhikus felépítettségű. Itt mindenkinek meg van a maga helye, s nem nagyon van feljutás a rétegek között.
Te ebben a rendszerben a legalján helyeszkedsz el. Itt csak feletted állók vannak. Az én elképzeléseim kissé másabbak veled kapcsolatban, de ez most nem számít. Szóval, neked folyamatosan a földet kellene bámulnod, de legalábis nem nézhetnél senkinek a szemébe. Tűrnöd kellene az ellened irányuló gúnyos megjegyzéseket, vicceket. De mivel úgy tudom hogy konok, büszke népből származik, aki nem tűrheti ilyesmit, és hát a lentiek, no meg én is ilyenek vagyunk, úgyérzem nem marad meg sokáig eme békés viszony. Nos, ezért aggodóm kicsit.
Na, mennem kell, jó örködést - kacsintok rá bátorítólag, mosolyogva.

Last edited by Chris; 07-01-2007 at 19:15..