06-30-2007, 21:21

| 

| 

Member 

| 
			  | 

Activity: 0% 
	Longevity: 93% 

| 

| 

Quote: 

Originally Posted by  Életfa#2

Dus ötlete nem is rosz, azzal a kettéosztással! 
Kicsit átgondoltam az ötletet: a szerzett föld egyik fele a támadó seregbe küldött egységek arányában oszlik el (tipp: erőarányban számolva), míg a másik fele egy prioritási rendszer szerint oszlik meg, ez utóbbit ki lehet kapcsolni, ilyenkor a foglalt föld ide eső fele a résztvevők között egyenlő arányban oszlik meg. 
A prioritási rendszerről: a szövetség tagjai között el kell osztani a következő betűket, ezek jelölik a prioritásokat: A, B, C, D. Ezek értékei sorrendben: 5, 4, 3 és 2. Ezek a számok jelentik azt, hogy az adott ország a prioritási rendszerben mekkora arányban részesednek. A kikapcsolás azt jelenti, hogy minden ország aránya 1. 
Próbáltam elemezni, hogy ez mit jelent. Arra jutottam, hogy a támadóerővel nem rendelkező szövitagok a jelenleginél nagyobb arányban részesülhetnek a foglalásból, de csak akkor, ha a támadó seregben lényegében csak egyetlen hadis vesz részt. Máskülönben a második hadis a foglalt föld jelentős részét lenyúlja, és nem hadis szövitagnak a jelenleginél kevesebb föld esik le! 

| 

hmm...sztem egy kicsit túlbonyolítod  ...lehet még rajta egy kicsit finomítani,de nem rossz  ...  

|