View Single Post
Old 06-30-2007, 19:58
Életfa#2 Életfa#2 is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Dus ötlete nem is rosz, azzal a kettéosztással!
Kicsit átgondoltam az ötletet: a szerzett föld egyik fele a támadó seregbe küldött egységek arányában oszlik el (tipp: erőarányban számolva), míg a másik fele egy prioritási rendszer szerint oszlik meg, ez utóbbit ki lehet kapcsolni, ilyenkor a foglalt föld ide eső fele a résztvevők között egyenlő arányban oszlik meg.
A prioritási rendszerről: a szövetség tagjai között el kell osztani a következő betűket, ezek jelölik a prioritásokat: A, B, C, D. Ezek értékei sorrendben: 5, 4, 3 és 2. Ezek a számok jelentik azt, hogy az adott ország a prioritási rendszerben mekkora arányban részesednek. A kikapcsolás azt jelenti, hogy minden ország aránya 1.
Próbáltam elemezni, hogy ez mit jelent. Arra jutottam, hogy a támadóerővel nem rendelkező szövitagok a jelenleginél nagyobb arányban részesülhetnek a foglalásból, de csak akkor, ha a támadó seregben lényegében csak egyetlen hadis vesz részt. Máskülönben a második hadis a foglalt föld jelentős részét lenyúlja, és nem hadis szövitagnak a jelenleginél kevesebb föld esik le!
Reply With Quote