Quote:
Originally Posted by Kutyuleee
Azt hogy nem bánt meglehet oldani az tény, nem feltétlen kell hozzá diplomácia se, de miért nem tud senki választ adni arra hogy miért jó ez így hogy irreális távolságokra lopkod? az nem zavar annyira ha 4-5-6körökről lopkodnak, igaz azzal se nagyon tudok már mit kezdeni, de ha nagyon akarom még ártani mi is tudunk neki. 6körröl már a tolis van elönyben, de nem olyan helyzetben még hogy 100%os biztonságban érezze magát. Mint fentebb is irtam én nem azt akarom hogy egy tolis csak 3körön belül tudjon hatásosan lopni... hanem azt hogy ne 13körröl szórakozzon...
|
ebben sajnos igazad van de viszont hidd el hogy így is nehéz a tolinak mert akik meg ott vannak mellette azok őt csapkodják mert ha jó toli és védve van a vari ellen akkor a hadik gyalogolnak át rajta ha ha tart védelmet akkor a varik kapják szét simán ha mindenből kicsit akkor meg mindenki szétszedi. Nyilván egyszer te vagy közel hozzá egyszer te vagy messze de ha elveszik ez a lehetőség akkor senki nem fog tolit játszani így is miután így meg drágult a fedezés egyre kevesebb van. Tudom mit beszélek mert volt toli orim 2 is de soha többet sok munka sok keserűség mire eljutsz vele valahová pedig nem a kezdők táborát erősítem.