Quote:
Originally Posted by -Ede-
ezt most én nem értem 
mihez képest "kopik" jobban a készüli? az ártóvarikhoz?
a tolvajnak minden 4%készülibe kerül(kivéve persze ha fél-elf)
nézzük az ártó varázslatokat:
tolvajok felfedése 3%- de ez nem okoz komoly károkat
vihar,szárazság 4%- ez egy függőbb tolvajnak vagy annak aki vip-es nem gond, nehéz vele károkat okozni, háborúban nem ér semmit, úgyis leszedi
tolvajok mérgezése 6%- ez a leghatásosabb varázslat a tolvajok ellen(szerintem)
tűzgolyó 8%- csak elf ellen van rá szükség
földrengés 10%- toli ellen őrültség és öngyilkosság
nos most mond meg h melyiknél "kopik" jobban a készülije a tolinak a varihoz képest
|
Már nem azért de amit itt irsz az hülyeség. Itt úgy írod le, mintha egy varis nem tud semmit csinálni a tolvaj ellen, pedig pont fordítva van.
A varis egyértelműen óriás, ugye? Az óriásnak meg ott van a szieszta, az elég jól védi a tolvajok ellen. Szerintem egyértelmű hogy melyik nyerne egy félelf vs. óriás harcban. Egyértelműen az óriás... Egy félelf (vagy más tolis) egyedül nem fog nyerni egy óriás ellen. Az óriás sokkal hamarabb lemérgezi a tolvajokat, mint a félelf legyilkolná a varikat
Te azzal a hozzászólásoddal nagyon úgy írod le, hogy az a probléma, hogy egy varis nem tud mit csinálni egy tolvaj ellen, pedig pont FORDÍTVA van. Egy tolvajnak szinte semmi esélye egy varival szemben. Nehogy már a varázslatok hatékonyságát kelljen növelni..
Persze attól amit a topicban felvetettek az igaz, hogy a tolvajok messziről tudnak csak úgy lopkodni és az nem a legjobb (de olyankor sem tudnak az óriás variban szinte semmilyen kárt tenni).
Ha már azt modosítani kellene, akkor szerintem az volna a legegyszerűbb, mint amit már írtam, hogy az értékkülönbség/toliakció eredményének csökkenés mértékét kellene kicsit változtatni.