Thread: 1A események
View Single Post
Old 06-28-2007, 11:41
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

nem bírom ki hogy az olvasotakra ne reagáljak ismerve itt mindenkit.

Első meglátásom, hogy Ati nyilatkozott az ügyben.
Szerintem akkor nincs mit megkérdőjelezni. Többször elmondta a rendszer nem publikus. Biztos itt is sok mindent megnézett és azt dobta ki a gép, h nem bűnnös. De tök mind1 hacsak 1 kockát rázogat is ami kiírja igen v. nem számunkra, mivel nem ismerjük.
Grabiéknál mi van megint döntse el mindenki magába, lehet a rendszer hibája, lehet bűnösök...
Szerintem az A-ban történteknek itt a helyük!
Zsánni ha nem követtél el semmit javaslom máskor higgadtabban kezeld a helyzetet és ne vedd személyeskedésenk, csak az adott proléma itt sok embert izgat. ÉS most ezek a dolgok reflektor fénybe vannak.
Azzal viszont valahol egyet értek, hogy van szándékos és védtelen föld leadás... De ahogy Steve is célzott rá hol van vajon a határ?

Másik észrevételem, hogy ha felelős ország vezetője tudtál lenni sok ideig, gondolom mint másnak neked is sok minden közbe jött sokszor, de uraltad az országodat, akkor az átmeneti búcsunál is lehettél volna felelősebb az országod iránt, előrelátóbb és akkor nem alakul ki ez a helyzet.
Másrészt megértem, h vannak ,lehetnek helyzetek, amikor talán ez nem tud fennállni, de akkor be kell látni, hogy így alakult és nem háborogni azokra akik a háteret nem ismerve- de szerintem max. enyhítő körülmény az ismerete - jogosan kérdőjelezik meg a szemük előtt lezajló "fura" eseményeket, hanem meggyőzni az embereket arról, hogy követtél el hibát, de csalni nem ált szándékodban...

Jelen esetekben nem marad más mint jelenleg Ati szava és döntése, hogy ki bűnös és ki ártatlan, mert ezeket mi nem látjuk ki jelenleg a játékban...
Ezen lehet kellene valami módosítani.
MErt az nem állapot, h ennek a játékosnak hiszunk hisz gondja van, becsületes, erről meg azt hallottam mindenre képes tuti csaltak..stb.. helyzetek elkerülése végett.

Last edited by LotR; 06-28-2007 at 11:46..
Reply With Quote