Quote:
Originally Posted by raplee
Alba... gondold at... szerinted a hekiszam a donto???
szerintem nem!!!
a piaci tenyezok dontnek nem a hekik szama...
nem a rendelkezesedre allo terulet adja meg neked a profitmaximalizalas legjobb modjat, hanem a piaci tenyezok (a kulonfele termekek ara es azok eloalitasi, ertekesitesi [ez lehet akar ido is] koltsege!)
es az egeszben az a fun, h sosem ugyanazok a helyzetek vannak.. meg egyik naprol a masikra sem, nem h szintek kozott hasonlitgassuk oket!
|
1 felöl igazad van, másfelöl én inkább Albával értek egyett. 200hekin úgyis képezned kell magadnak, úgyhogy nyugodtan termelhetsz pluszban fegyót, hogy legyen egy kis tőkéd. a csopi közepén pedig tényleg érdemes tekiből irogatni a pluszt, persze tekivédő fajoknak, a 800hekit pedig sztem szintén 5ös csopira gondolta, ahol már nőnek a távok, és egyre kevesebben vannak a közelben. így nyugodtan "leereszthetsz" 1 keveset, és a bank a lehető legigénytelenebb pénz szerzési mód. meg ott pénzt kapsz és nem vmi terméket amit vagy eltudsz adni vagy nem...
Amúgy sztem meglehet csinálni a Ház+bankos dolgot nyugodtan, csak annyi kell hozzá hogy olyan 16-18 körön belül ne legyen olyan ori aki nem mnt-s, nah meg persze naponta 3-4 távol, és akkor nem lehet bajod...