Thread: Hadis Törpök
View Single Post
Old 06-28-2007, 08:38
System System is offline
Junior Member

Activity: 0%
Longevity: 93%
Cool

Quote:
Originally Posted by csofika View Post
Sziasztok. Én is törpével nyomom, tudós személyiséggel. 5. szinten vagyok, eddig elég jól működik a dolog. A termelésben a kovácsműhelyekre érdemes szerintem rámenni, abban mindig van lóvé és a fém olcsó hozzá. (műhelyből is elég 5-6 db)

Amúgy hadis-varis-tolis ország vagyok, íj-ló-elit felállással. Szóval van minden ami szem-száj ingere. Eddig nem nagyon tudtak betámadni és a földszerző akciókkal sem volt gond.

Szerintem a törpe termelő tevékenysége inkább a fentebbi szinteken érvényesül, ahol minden nagyon drága. 5-ös szinten még nincsen sok értelme a termelésnek.
a neheze csak a kezdet után jön ám...énis még anno az ötös szinten,törppel kezdtem...ment minden ugy ahogy az meg van irva...tekercseim fullon,irogattam őket szépen,nem is értettem hogy miről beszélnek; hogy a törpöt leirtják tekercsre és aztán szívja...aztán télleg jött az aminek jönni kellett:egyszerre három-négy térkapu volt rajtam,ha a tekercseim mind elvitték akkor a nyersiket fegyvereket vitték,szal kiürítették az orit nullára,ugyhogy azért ebben a helyzetben ne nyugodj annyira meg...
Reply With Quote
Sponsored Links