Quote:
Originally Posted by Csokibácsi
MW az már nem az Underground, szakítottak a minden csavart én berhelek az autóra vonallal. A hangsúlyt a rendőrökre helyezték (ami elég hangulatos lett).
Ami bennemaradt a játékban tuninglehetőség, az pont ezt a hirtelen váltást hivatott enyhíteni. Képzeld, ha ezeket teljesen kiveszik az MW-ből, milyen háborgás lett volna 
Amit nem értek, hogy 2006-ban, miért nem lehet némi intelligenciát programozni az ellenfelekbe, miért kell még mindig látványos csalással kiváltani az AI-t.
Mert az nem oké, hogy egyenesben repesztesz padlógáz, nitro, az AI meg a hajtűkanyarokban haladva fél másodperc alatt hoz rajtad 500 métert 
|
én akkor is tuningolni szeretek meg bibelődni a verdámon, és csak utána a verseny...
ezektől a csalásoktol tudok falnak ugrani. fél pályával vezetek a madár ellőtt 2 kanyar mulva a seggembe van....
meg furcsálom, hogy 3 szintü motor+válto tuninggal a rendőr auto repeszt utánam min. 340 el.... na ez télleg tulzás...
vegyük a street legal -red line-t. szerintem rohatt állatul lehetett tuningolni, másik tipusu motort bele, igaz hogy tönkre ment hamarabb mint a másik, de én döntöttem el, pézér megyek, vagy verdáér, aztán javitás tuning, stb...
ugyhogy kirrrály volt....vagy mondhatnám a monster garage cimű bütykölös játékot, ami ugyan kötöttebb volt de azt is naon birtam.