View Single Post
Old 06-27-2007, 12:14
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Synkel View Post
Láttam olyat, hogy egy ori kitámadott ügyesen ahogy illik, kv előtt pár perccel megjelent alatta egy ork, és beverte 7 sereggel.

Szerintem a 3-dik pont mindenképp szükséges. Kell az a 24 óra védelem.
Ha egy ilyen ori megjelenik a pontlistán tök üresen, ne csak annak adhasson le földet aki a kellő pillanatban készenlétben áll, hanem akár az egész csopinak aki észreveszi. És 24 kör alatt észreveszik, a környezete legalábbis tutira.

Hogy ne jksz oldalról közelítsem meg a témát, szerintem egyébként is kell az a 24 kör. Ha már régen szabizik nem tudja milyen viszonyok várják, lehet az addigi orijával esélye sincs normálisan bekapcsolódni a játékba. Kapjon 24 kört ami alatt átépülhet, esetleg átalakíthatja a seregszerkezetét.
ez teljesen nemjó példa volt...mert vagy baromi nagy JKSZ...vagy mégnagyobb mázli anak aki visszajött...ráadásul ha nem kv előtt pár perccel hanem 20 mp vel támad,akkor abban a körváltásban már nemjön vissza ork mélyszabirol...tehát amikor visszajön az ork akkor már csak 1 körre van a célponttol a sereg,és az ork abban a körben még nem támadhat,amikor visszajött,szal akkor indíthatja a seregét amikor a másik odaért a célponthoz,szal még tudja is kísérni az orkot,mert akkor ér vissza a serege amikor az ork beüt(védeni ugyan nemtudja ,de kísérni igen)...és egyébként honnan tudhatta volna az ork,hogy nincs bent sereg annál akit 7 sereggel támadt?...mert nemhiszem ,hogy gömbölte...a védekezés miatt meg nem kéne kapnia védelmet,hiszen akkor megy vissza szabira amikor akar

Last edited by Dus; 06-27-2007 at 12:19..
Reply With Quote