Quote:
Originally Posted by Dus
OFF:
egyébként nem hiszem,hogyha egy mélyzabis visszajön,még ha fullozva is van,akkor az lesz az első dolga ,hogy támad  ...ha mágis ezt teszi akkor megszívta akit támadott,de ez akkoris olyan ha valamikor leütnek egy embert föntről aki mondjuk nemvolt benne a pontlistában,ezért nincs róla infód,vagy nagyon kevés...ja és tök mindegy ,hogy van-e infód valakiről aki hirtelen visszakerült a pontlistába,ha egyszer így is úgyis akkora serege van,hogy beüt 
|
Láttam olyat, hogy egy ori kitámadott ügyesen ahogy illik, kv előtt pár perccel megjelent alatta egy ork, és beverte 7 sereggel.
Szerintem a 3-dik pont mindenképp szükséges. Kell az a 24 óra védelem.
Ha egy ilyen ori megjelenik a pontlistán tök üresen, ne csak annak adhasson le földet aki a kellő pillanatban készenlétben áll, hanem akár az egész csopinak aki észreveszi. És 24 kör alatt észreveszik, a környezete legalábbis tutira.
Hogy ne jksz oldalról közelítsem meg a témát, szerintem egyébként is kell az a 24 kör. Ha már régen szabizik nem tudja milyen viszonyok várják, lehet az addigi orijával esélye sincs normálisan bekapcsolódni a játékba. Kapjon 24 kört ami alatt átépülhet, esetleg átalakíthatja a seregszerkezetét.