View Single Post
Old 06-27-2007, 11:40
Dus Dus is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 93%

Quote:
Originally Posted by Kutyuleee View Post
off Ezt a kifejezést sokan használják

On. hát nem tudom, többé kevésbé fellehet mérni az erőviszonyokat a pontlistádban legalább +-10körös környezetben. aki ennél nagyobbat zuhan az valamit nagyon elrontott, és általában az orija is picit megrokkan, de az ilyenek ritkán találnak be engem. Aki meg alulról jön fel ekkorát hát az meg egy elég nagy léggömb, mert min 10kör amire felépit és tölt. amivel megintcsak gyengébb... a 12kör minimum kell de sztem a 24 lenne idális. Az ember mikor is teszi mélyszabira az oriját?
1, ha hosszabb ideig nem jut géphez, ilyenkor nem gázos a helyzet,mert egy átlagos ori
2, kevesebb ideje van és nem tudna figyelni egy szanaszét élezett orijára, így hagyja pihenni míg lesz ideje ezzel is foglalkozni. itt a környezetnek lenne ideje felkészülni rá, ha megjelenik egy ilyen.
3, ha szétvertek és per pill, nincs energiád újjáépiteni a szétzuhant oridat. itt pedig a visszatérőt védené a környezettől.

namármost:
a te 1-es és 2-es esetedben ezek történhetnek:

ugymond 4 eset van:
1,van róla infód de nemtudsz fentlenni ha támad
2,nincs róla infód és nemis tudsz fentlenni ha támad
3,van róla infód és fent tudsz lenni ha támad
4,nincs róla infód és fent tudsz lenni ha támad

akkor nézzük végig az eseteket:
1,ha ilyen helyzetben vagy akkor ugyebár tökmindeggy,hogy van-e róla infód,ha egyszer fent sem vagy,amikor meg fellépsz akkor életbelép a 3-as eset.
2,ekkor már tényleg tökmindeggy,hogy nincs róla infód,ha meg fellépsz akkor életbe lép a 4-es eset.
3,ha van róla infód és fent is tudsz lenni akkor van esélyed győzni.
4,ha nincs róla infód,de fent tudsz lenni,akkor tudsz róla infót szerezni,van rá 1 órád(átlagos esetben)...ha szerzel róla infót akkor a 3-as eset lép életbe.

tehát:
bármelyik is történik,a vége mindenképpen a 3-as eset,tehát azzal nem tudod alátámasztani ,hogy nincs róla infód és azért kéne neki védelem stb.

Ha meg a te 3-as esetedet nézzük,arra már mondtam,hogy bármikor vissza tud menekülni szabira,és 72 óra ide vagy oda már lényegtelen,ha annyi ideje van szabin,hogy kiesett a pontlistábol...
Reply With Quote