Először is. Senkinek semmi köze hozzá, hogy én mit, hogyan és miért csinálok.
Másodsorban földleadásról szó sincsen. Ha már nagyon vádaskodni akartok, én 1 hozzászólással le is zárom a témát.
Súlyos magánéleti problémáim vannak, amihez megint nincs semmi közötök, a klánom se tud mindenről. Nem is kell. Ezért döntöttem úgy, hogy egy időre abbahagyom a játékot. Kiárultam annak érdekében, hogy megköszönjem a srácoknak, hogy egyáltalán bevettek, majd legfeljebb, ha visszajövök, leujrázok, úgyse tudhatom, hogy milyen orira lesz akkor szükségem.
A problémáimból adódóan nagyon keveset voltam gépnél, és nem is szándékoztam többet lenni, mert lehetetlenség lett volna..
Ja, és csak hogy mindenki lelki békéje meglegyen a sok ütésből párat láttunk előre, azt is este 11 után vették észre a srácok, mikor én már javában csicsikáltam mert ma 8-tól nagyon fontos vizsgám volt, és géphez se tudtam volna jönni....
A tények ismerete nélkül még mindig senkinek semmi joga vádaskodni, mint ahogy Grabiék esetében sem volt.
Szeretném, ha ezzel a téma lezárásra kerülne, Ati kimondta a végszót, és kész.
Ha valakinek pedig mégis az a problémája, hogy ez földleadás, az jelentsen le, és majd elválik. Ha áttesznek anarchba sem fogok összeszakadni, mert erre sincs se erőm, se időm...