View Single Post
Old 06-26-2007, 12:42
Kutyuleee's Avatar
Kutyuleee Kutyuleee is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by nyolcvan View Post
Én ha elveszteném az ország területének a felét, nem azért törölnék, mert meglátom a sok piros eseményt, hanem mert úgy sokkal lasabban haladnék.
Szerintem télleg hamarabb utolérné az alatta lévő csoportban lévő orim, és ha nem törölném, akkor még az sem tudna még fellépni egy csomó ideig. Egyszerűen csak józan ész kérdése.
Vagy pedig ami még egyszerűbb, csak újráznék. (Szerintem a terület felezésével lejebb kerülne, mint amit az újrázáskor visszakapnék területet)

De mint irtátok, úgysem visznek annyi hekit hanem sokkal kevesebbet (Hál' istennek ) , úgyhogy az egész tárgytalan
Annyival sokkal kevesebbet azért nem de aki ennire lüke, hogy védelem nélkül hagyja magát, az meg is érdemli, főleg ha ezt napközben követi el

Amúgy meg ha kedves az ori akkor úgyse törli az ember, inkább vesztegel lejjebb csak hogy helyrehozza
Spec újrázni csak akkor ha már télleg annyira gázos a szitu hogy erőteljesen konvergál a lehetetlenhez az újjáépités hogy leverték rólam az ország felét??? ez van, attól még nem újrázok