View Single Post
Old 06-24-2007, 20:10
Tsobi's Avatar
Tsobi Tsobi is offline
Senior Member

Activity: 15%
Longevity: 94%

Quote:
Originally Posted by Phoenix View Post
Üdv

Valamelyik nap épp azon gondolkodtam, hogy a tekercs árak egyre jobban zuhannak. Gondolom ennek két fő oka van...az egyik az, hogy több százan, ha nem több ezren írják nap mint nap a rengeteg tekit, ez önmagában a kisebbkik gond lenne. De sokan vannak, azok is akik, már rendelkeznek adott esetben több millió tekerccsel és azután újráznak, így egyszerre óriási mennyiségű teki kerül be ismét a játékba. Szvsz ez pár hónap múlva azt eredményezheti, hogy a mostani ár töredékébe kerülhet. Ez sztem nem a legjobb dolog anyagi szempontból, bár ez lehet sok tekivédelem nélküli fajnak a mentsvára, hogy a tolvajok nem fogják a tekiket lopni, mert nem ér annyit, mint amit esetleg másból megszerezhetne.

Lehet hülyeség, ez amit leírtam, de várom a véleményeteket.

Nekem nincsenek efajta aggodalmaim .. hisz katiból is sok van,aztán mégis van olyan csopi,ahol 50k körüli az ára .. a minimum pedig,amit tapasztaltam,termelőktől függetlenül az 25-30k volt ...
Bár az anarch elszigetelt eset,nem hiszem,hogy az egész játékban több lenne a teki összesen,mint az anarch egyetlen csopijában .. Legutóbbi emlékeim szerint a teki ára majdhgynem állandó

A nemzetvédő katona, a nemzettartó paraszt, a nemzetépítő munkás, a nemzetvezető értelmiségi, a nemzetmegtartó nő és a nemzet halhatatlanságának záloga, a magyar ifjúság hitvallása:
Nemzetünk szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha!

„Extra Hungariam non est vita ; si est vita, non est vita.”

Last edited by Tsobi; 06-24-2007 at 20:12..
Reply With Quote