Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 06-23-2007, 16:54
LotR LotR is offline
Member

Activity: 0%
Longevity: 99%

Quote:
Originally Posted by Ati View Post
Ezt mire mondod? Akit idéztél, LotR, pont azt javasolta, hogy az 1 perces vonatlekésést még nézzük el. A mostani konkrét eset kapcsán én ezt úgy értelmezem, hogy a 40 perceset is nézzük már el, ha az 50-et nem is.

Én ettől határozottan elzárkózom, ha elment a vonat, akkor elment, az 1 perces késés is késés volt.

Különösen ha figyelembevesszük, hogy senki nincs megfosztva a játéktól, szinte a legnagyobb csalás után is tovább játszhat; igaz olyan helyen, ahol mások is hasonlóan játszanak, mint ő.

Éppen ezért továbbra is teljes mértékben ellenzem, hogy az ilyen jellegű szabályszegések között mértékbeli különbségeket tegyünk.

Ennek ellenkezőjéről meggyőzni se fogtok tudni.

Aki csak egy picit szeretne csalni, mert azért még nem kap büntetést, az rossz játékban van.
Nem . Ati ezaz amikor kiforgatják az ember szavát!
Nem mondom hogy nézzük el! Sosem mondanám, hogy hunjunk szemet a szabálytalanság felett.
Én azt mondom az 1 perc és az 50 perc között van jó sok perc különbség, és ha van rá mód a kaller, kalauz se indítja el ha látja h rohannak a vonathoz...
Lehet elég burkolt voltam...
A lényeg ,én azt mondom ne essen egy ugyanazon bírálat alá az aki 1 percet késik mint az aki 50et..
Ahogy Tuvalu is vhogy így fogalmazta kicsit irónikus ha kenyér lopásért akasztanak fel egy sorozat gyilkost...- ez a gondolat sokat sejtető még sok más dologra is..
Mert spec így az 50-et késő sokkal jobban jár (mindjárt jön a következő vonat)
Lehet nagyon elvont vok és csak én értem mit írtam akkor sorry.

De megértem h a szablyszegések efajta megkülönböztetése, lehet több problémát rejtene magába mint a jelenlegi... esetleg több terhet.
Viszont ha ez így is van erre való tekintettel, mégiscsak másik irányból tenni kéne valamit azonkívül, h megpróbálunk elrettenteni, és bízni a játékosok lelkiismeretében... Én megpróbáltam, volt szövim akiről hírből mindenki tudta , hogy nem játszik tisztán, bevettem a szövetségbe, azzal a feltétellel hogy itt nem csalhat, abba a csoportba amelyikben épp vagyunk semmi szabálytalanságot nem tűrök, ment is a dolog, de mikor jöttek a nehézségek, egy idő után nem bírta ki... Így szétment a szövetség...
Ezzel csak azt akartam érzékeltetni, h csalók mindig is lesznek, és az ártatlnok, becsületes játékosok védelmében is kötelességünk lenne az olyan szabályok finomítása, kidolgozása, amely segíti a becsületes játékosok védelmét a csalókkal szemben és gátolja a csalókat.
Tehát Arra javaslata is valami ilyesmit célzott, meg hamár csalnak és nem repülhet minden csaló, akkor gátoljuk meg máshogy őke a csalásba...

Last edited by LotR; 06-23-2007 at 16:57..
Sponsored Links