Thread: J.k.sz.
View Single Post
Old 06-23-2007, 16:32
Ati Ati is offline
Administrator

Activity: 27%
Longevity: 100%

Quote:
Originally Posted by Pali papa View Post
Ám azt az egyszerű tényt nem veszik figyelembe,hogy lekésni a vonatot 1 vagy 50 perccel ugyanaz.
Jómagam nem csaltam és nem is fogok sem ebben a játékban sem az élet más területén és mindenkit aki csak úgy képes egy játékban nyerni, hogy jogosulatlan előnyökhöz próbál jutni sajnálok...
Ezt mire mondod? Akit idéztél, LotR, pont azt javasolta, hogy az 1 perces vonatlekésést még nézzük el. A mostani konkrét eset kapcsán én ezt úgy értelmezem, hogy a 40 perceset is nézzük már el, ha az 50-et nem is.

Én ettől határozottan elzárkózom, ha elment a vonat, akkor elment, az 1 perces késés is késés volt.

Különösen ha figyelembevesszük, hogy senki nincs megfosztva a játéktól, szinte a legnagyobb csalás után is tovább játszhat; igaz olyan helyen, ahol mások is hasonlóan játszanak, mint ő.

Éppen ezért továbbra is teljes mértékben ellenzem, hogy az ilyen jellegű szabályszegések között mértékbeli különbségeket tegyünk.

Ennek ellenkezőjéről meggyőzni se fogtok tudni.

Aki csak egy picit szeretne csalni, mert azért még nem kap büntetést, az rossz játékban van.